Lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii

Luni, 22 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Tulcii

Timp de doua zile, 19 si 20 ianuarie, in Episcopia Tulcii s-au desfasurat Consiliul Eparhial si, respectiv, Adunarea Eparhiala.

În dimineata zilei de 20 ianuarie, incepand cu ora 8.30, P.S. Visarion, Episcopul Tulcii, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi a oficiat Sfanta Liturghie arhiereasca in capela Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Casian" din municipiul Tulcea, urmata de slujba de Te-Deum, care a marcat importanta evenimentului bisericesc din Episcopia Tulcii.

Apoi, incepand cu ora 10.00, in  sala de festivitati a Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ioan Casian" din Tulcea s-au desfasurat lucrarile propriu-zise ale Adunarii Eparhiale.

„Aceste lucrari au fost deschise de catre P.S. Visarion printr-un cuvant festiv, in care a trecut in revista «Anul omagial al sfintelor icoane, al iconarilor si pictorilor bisericesti si Anul comemorativ Justinian Patriarhul si al aparatorilor Ortodoxiei in perioada comunismului» si, in linii generale, evenimentele bisericesti si cultural – educationale, care au marcat viata Episcopiei Tulcii in anul incheiat....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!