Lucrările A.N.L. pe str. 1848 încep în martie 2018, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Lucrările A.N.L. pe str. 1848 încep în martie 2018

Miercuri, 8 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Lucrările A.N.L. pe str. 1848 încep în martie 2018

Agentia Nationala pentru Locuinte va incepe in primavara anului viitor un nou program in municipiul nostru: este vorba de inceperea construirii locuintelor pe terenul de 2,5 hectare care a fost preluat de Primarie de la Ministerul Apararii Nationale, teren transferat prin hotarare de Guvern.

Se vor construi 30 de unitati locative prin credit ipotecar, contractate integral la aceasta data, si a caror executie incepe in martie 2018. În urmatoarea etapa sunt programate locuintele pentru personalul Ministerului Apararii Nationale, respectiv 110 unitati locative pentru care s-a obtinut deja avizul la minister si pentru care A.N.L. va organiza licitatia de proiectare - executie; Primaria a depus deja un studiu de fezabilitate care a suferit cateva modificari pentru a se putea incadra in prevederile legii locuintei. În a treia etapa, tot pe amplasamentul de pe strada 1848, vor mai fi 120 de apartamente destinate tinerilor in regim de inchiriere.

„Cu aceasta, se vor construi in total 260 de unitati locative numai in acest perimetru care va capata, in sfarsit, o forma, dupa ce ani de zile a stat parloaga....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!