Lucia Hossu – Longin promite să realizeze documentarul „Omul Deltei”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Lucia Hossu – Longin promite să realizeze documentarul „Omul Deltei”

Joi, 23 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Lucia Hossu – Longin promite să realizeze documentarul „Omul Deltei”

Omul de televiziune Lucia Hossu - Longin a fost prezent saptamana trecuta la Tulcea, insotindu-l pe fiul sau, Teodor Hossu - Longin, care a lansat romanul „Mortua Est".

Vorbind despre carte, Lucia Hossu - Longin s-a referit si la fapte intamplate in timpul regimului comunist, dar si la cele de dupa 1898, incepute cu mineriadele: „Uneori mai avem nevoie si de speranta, si de intaritoare- Traim intr-o lume care ne ofera numai clipele tristetii, zi de zi, ceas de ceas, pas cu pas. Însa uneori si tristetea este un rezervor de refacere: te poti scutura, te poti trezi din dorinta de a trai si de-a face si lucruri bune. Acum, de curand, intr-o dezbatere pe care a avut-o la Muzeul Literaturii Romane, Monica Pillat – fata lui Dinu Pillat - spunea: Eu vreau sa razbun soarta tatei. Dar stiti cum? Prin iubire si prin lucruri bune! Pun binele in locul raului.

Prin aceasta carte intelegem de ce soarta noastra, ca tara, n-a putut fi ca aceea a altor tari europene (Polonia, de exemplu), cu o altfel de trecere de la comunism la societatea capitalista. Noi n-am reusit pentru ca nu am avut un conducator ca Lech Wałęsa: noi am votat in...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!