Loturi de teren în Cartierul Mesteceni pentru tinerii căsătoriți, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Loturi de teren în Cartierul Mesteceni pentru tinerii căsătoriți

Miercuri, 31 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

Loturi de teren în Cartierul Mesteceni pentru tinerii căsătoriți

Consilierii municipali vor analiza astazi posibilitatea concesionarii prin licitatie publica cu strigare a 8 loturi de teren, apartinand domeniului privat al municipiului Tulcea, situate in Cartierul Mesteceni, tinerilor casatoriti din municipiul Tulcea cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 ani, care nu au detinut niciodata locuinta sau teren, in proprietate sau concesionat, in vederea construirii de locuinte.

Potrivit proiectului de hotarare supus atentiei consilierilor, termenul de concesionare va fi de 49 ani cu posibilitatea prelungirii conform legii, iar redeventa minima de pornire a licitatiei pentru fiecare lot este cuprinsa intre 326 de lei (pentru 306 mp) si 475 de lei (pentru 445 mp).

De asemenea, redeventa adjudecata va fi indexata anual cu rata medie a inflatiei, conform buletinului statistic de preturi, numai dupa finalizarea lucrarilor de infrastructura din zona (drumuri, retele de utilitati). Adjudecatarul licitatiei va depune cu titlu de garantie 25% din redeventa datorata pentru primul an de activitate, in termen de 90 zile de la data semnarii contractului de concesiune, pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!