Lotul naţional are şi un tulcean pentru Campionatul European de Şah de la Mamaia, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Lotul naţional are şi un tulcean pentru Campionatul European de Şah de la Mamaia

Miercuri, 30 August 2017

0.0 5 0

 

Lotul naţional are şi un tulcean pentru Campionatul European de Şah de la Mamaia

Pregatirile pentru evenimentul sahistic major la nivel international, cum este Campionatul European de Şah pentru juniori- Mamaia 2017, sunt in linie dreapta. Concursul se va desfasura in perioada 4-15 septembrie, in statiunea Mamaia, Pavilionul Expozitional.

Campionatul European de Şah pentru juniori are o deosebita amploare, prin participarea estimata a 1.200 de juniori din 45 de federatii de sah europene. Desfasurarea competitiei va putea fi urmarita pe internet prin transmiterea live a cate 100 de partide in fiecare runda, prin live streaming din sala de joc, reportaje filmate si foto promovate pe site-ul campionatului.

De asemenea, vor fi prezenti la evenimentul sahistic presedintele Federatiei Europene de Şah, marele maestru Zurab Azmaiparashvili, VIP-uri si oficiali, un corp de 30 de arbitri, antrenori si tehnicieni.

Cum se stie, lotul national al Romaniei o cuprinde si pe tulceanca Maria Pufleni, sportiva legitimata la clubul „Logic Delta" si care si-a castigat locul in „nationala" dupa  Campionatul National de Şah pentru copii, juniori si tineret, desfasurat...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!