„Logic Delta” o pregăteşte pe Maria Pufleni pentru Campionatul European de Şah, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

„Logic Delta” o pregăteşte pe Maria Pufleni pentru Campionatul European de Şah

Marti, 18 Iulie 2017

0.0 5 0

 

„Logic Delta” o pregăteşte pe Maria Pufleni pentru Campionatul European de Şah

Clubul lucreaza cu copiii care inteleg sa-si petreaca vacanta de vara altfel. Dovada, numarul neasteptat de mare de copii care au luat cu asalt in aceste zile sediul Clubului de sah „Logic Delta" de la Casa Tineretului, dornici sa patrunda tainele acestui sport al mintii.

Şeful clubului, Marius Sarighioleanu, spune ca, spre surprinderea lui, cei care vin la sah in aceasta perioada sunt mai multi decat anul trecut, cand organiza aceleasi cursuri de instruire, lucru ce-i ofera o plaja mai mare de selectie pentru viitorii campioni.

Pentru cei deja experimentati prin competitii locale si nationale, Clubul pregateste o noua iesire la o confruntare de nivel national, care va fi Campionatul National de Şah pe echipe si care se va desfasura la Bucuresti in perioada 21-29 iulie. De aceasta data „Logic Delta" participa la Bucuresti cu o echipa de fete, la categoria U 10, alcatuita din Maria Pufleni, Sabina Bonciu si Sofia Borisov. Pentru prima data, o reprezentativa a Tulcei la competitii de nivel national va fi coordonata tehnic de Sebastian Sarighioleanu, el insusi jucator al Clubului „Logic Delta", la U 12, sahist de la 7 ani, fost jucator al Şah Club...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!