Locul I pentru o inventatoare de la Moisil la „Învăţăm să inventăm”!, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Locul I pentru o inventatoare de la Moisil la „Învăţăm să inventăm”!

Joi, 2 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Locul I pentru o inventatoare de la Moisil la „Învăţăm să inventăm”!

În perioada 27-29 octombrie 2017 s-a desfasurat la Iasi cea de a XII-a editie a Concursului National Tehnico-stiintific „Învatam sa inventam", la care au participat peste o suta de elevi cu varste cuprinse intre 10 si 18 ani, din Bacau, Bistrita Nasaud, Botosani, Calarasi, Deva, Galati, Gura Humorului, Buzau, Iasi, Orsova, Mures, Pitesti, Salaj, Suceava, Tulcea, Targoviste si Valcea.

Concursul se adreseaza in fiecare an elevilor din scoli, palate si cluburi ale copiilor cu aptitudini tehnice si urmareste stimularea activitatii novatoare si inventive prin dezvoltarea si punerea in practica a creativitatii acestora, stimularea interesului pentru inventica.

Lucrarile tehnice prezentate au fost selectate pe urmatoarele domenii: electronica, automatizari, cibernetica, electromecanica, mecanica, modelism, machete, jucarii-electronice si electromecanice, aparate/instrumente didactice, surse de energie neconventionala, robotica etc.

Judetul nostru a participat la acest concurs cu eleva Laura-Maria Musat de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil", coordonata de dr....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!