Liga a IV-a de fotbal după regulile primei ligi de fotbal a României!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Liga a IV-a de fotbal după regulile primei ligi de fotbal a României!

Joi, 13 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Liga a IV-a de fotbal după regulile primei ligi de fotbal a României!

Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal a hotarat in sedinta de marti seara sistemul de desfasurare a Ligii a IV-a. Cele 10 echipe inscrise vor juca un campionat tur si retur, dupa care se va disputa un turneu play-off si un turneu play-out.

În play-off primele patru clasate vor pleca in competitie cu jumatate din punctele acumulate in sezonul regulat (se face rotunjire la jumatate de punct), aplicandu-se regulamentul care este folosit la Liga I. În play-out vor evolua celelalte 6 echipe, ce vor pleca in competitie cu acelasi bagaj injumatatit de puncte.

Tot in sedinta de marti seara s-a mai hotarat ca echipele care sunt calificate in play-off si nu doresc sa participe, sa nu aiba drept de a juca in play-out, fiind amendate si cu suma de 500 lei, amenda aplicata si echipelor din play-out care nu doresc sa joace. 

În ceea ce priveste programul jocurilor, „tintarul" a pregatit pentru prima etapa un meci foarte tare la Mihail Kogalniceanu intre echipa locala Flacara si Pescarusul Sarichioi. Celelalte meciuri ale primei etape sunt: A.S. Daeni  – Egreta Sabangia, Granitul...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!