Liceul „Grigore Moisil” câştigă etapa judeţeană a Concursului „Sanitarii pricepuţi”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Liceul „Grigore Moisil” câştigă etapa judeţeană a Concursului „Sanitarii pricepuţi”

Luni, 4 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Liceul „Grigore Moisil” câştigă etapa judeţeană a Concursului „Sanitarii pricepuţi”

Joi, 31 mai, Filiala Tulcea a Crucii Rosii Romane, in parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judetean, a organizat in „Parcul Personalitatilor" din municipiu etapa judeteana a legendarului concurs „Sanitarii priceputi", desfasurat din 1962 in tara noastra.

La aceasta editie au participat echipaje reprezentand noua scoli gimnaziale si patru licee: Liceul Teoretic „Grigore Moisil", Colegiul Dobrogean „Spiru Haret", Liceul Tehnologic din Macin si Liceul Tehnologic Topolog.

„Formate din 5 membri titulari plus o rezerva, echipajele au participat la cele doua probe: cea teoretica, de completat un formular care cuprinde 20 de intrebari (cu trei raspunsuri pentru fiecare intrebare, dintre care unul singur era corect), respectiv cea practica - un exercitiu de acordare a primului ajutor. A fost vorba de doua «victime» ale unui accident, prezentand fracturi, plagi sangerande etc.; in plus, un manechin a fot pregatit pentru manevre de resuscitare. Departajarea a fost facuta de proba practica (cu barem de timp, 10 minute), iar echipajul Liceului Teoretic «Grigore Moisil» s-a dovedit, din nou, cel...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!