Liceeni pasionaţi de jurnalism, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Liceeni pasionaţi de jurnalism

Luni, 30 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Liceeni pasionaţi de jurnalism

În  perioada 25 octombrie – 1 noiembrie 2017, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret" organizeaza o serie de activitati in cadrul „Global Media and Information Literacy Week", o initiativa U.N.E.S.C.O. Colegiul s-a alaturat acestui eveniment international in calitate de partener al C.J.I. (Centrul pentru Jurnalism Independent), in proiectul „Predau Educatie Media".

Pentru dialog deschis cu jurnalistii locali, liceenii au vizitat redactia ziarului „Obiectiv" (25 octombrie) si pe cea a postului Radio „Delta" (26 octombrie). „Scopul acestor intalniri, dincolo de avantajele unor discutii face – to – face cu cei care chiar fac jurnalism, este ca elevii sa-si lamureasca probleme legate de circuit editorial, deontologia jurnalistului, credibilitatea surselor", a declarat Mihaela Condrat, coordonator, profesor de limba si literatura romana la „Spiru Haret".

Programul a mai inclus proiectia unui film care abordeaza continut media, urmata de dezbateri. Colegiul mentionat beneficiaza de sprijinul Casei de Distributie Transilvania Film, care a raspuns pozitiv...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!