Legea privind transferul falezei intră azi la vot în Camera Deputaţilor, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Legea privind transferul falezei intră azi la vot în Camera Deputaţilor

Marti, 20 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Legea privind transferul falezei intră azi la vot în Camera Deputaţilor

Adoptat de Senat in sedinta din 15 mai a.c., proiectul legii privind transferul falezei a primit avize favorabile din partea a doua comisii din Camera Deputatilor: Comisia juridica, de disciplina si imunitati, respectiv Comisia pentru transporturi si infrastructura. Cele doua comisii au admis noua amendamente, au avizat favorabil proiectul si au emis un acord comun. În prealabil, Consiliul Legislativ, Comisia pentru buget, finante si banci, precum si Comisia pentru administratie publica si amenajarea teritoriului formulasera, de asemenea, avize favorabile.

Fata de forma adoptata de Camera Superioara a Parlamentului, deputatul Lucian - Eduard Simion a mai propus cateva amendamente de natura sa clarifice juridic textul in scopul obtinerii viitoarelor finantari pentru investitii.

În primul rand, a fost modificat titlul legii din „Lege privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului…" in „Lege privind transmiterea unor imobile aferente infrastructurii portuare din domeniul public al statului…", amendament necesar pentru punerea in concordanta cu Ghidul de finantare P.O.R. Aceeasi...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!