Legea e fudulie, tupeul e temelie, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Legea e fudulie, tupeul e temelie

Luni, 13 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Legea e fudulie, tupeul e temelie

Multi dintre concesionarii terenurilor agricole din Delta Dunarii se comporta, dupa 20 de ani de stapanire contractuala, precum niste personaje aflate mai presus de orice prevedere legala. Chipurile, pe ei nu-i atinge nimic si, cred ei, nici nu-i va putea atinge nimic. Celor de la Delta Rom Agriculture, celor de la Anglo Rom Agriculture si celor de la Agrodelta Sireasa le-au expirat parte din contracte pe data de 15 octombrie 2017.

Dupa 20 de ani in care au platit redevente ridicol de mici, obtinand subventii ridicol de mari si profituri pe masura, evitand mereu sa respecte atat legea cat si clauzele contractuale, deja fostii concesionari se comporta de parca Delta ar fi a lor, de parca legile, in continuare, nu ii privesc, de parca pot face ce vor fara a fi trasi la raspundere. Iar daca cineva incearca sa repuna legea in drepturi, brusc devine dusmanul de moarte al acestor mosieri care prospera pe resursele oamenilor Deltei.

I se intampla lui Horia Teodorescu, presedintele Consiliului Judetean, i se intampla guvernatorului ARBDD, Malin Musetescu. La fiecare initiativa in directia reglementarii lucrurilor, pe care o...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!