Lansarea volumului „Amintiri…” al contraamiralului Iacob Bălan, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Lansarea volumului „Amintiri…” al contraamiralului Iacob Bălan

Miercuri, 15 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Lansarea volumului „Amintiri…” al contraamiralului Iacob Bălan

În suita manifestarilor dedicate implinirii a 139 de ani de la alipirea Dobrogei la tara a avut loc ieri, in sediul Muzeului de Istorie si Arheologie, lansarea cartii de memorii „Amintiri…", a contraamiralului Iacob Balan.

„Prin publicarea memoriilor celui care a fost contraamiral Iacob Balan, o importanta personalitate nord - dobrogeana (nascut la Mahmudia, absolvent al Liceului „Spiru Haret" din Tulcea), aducem in prim plan un crampei din istoria Marinei Romane si a tarii. Este o istorie pe care o percepem altfel, fata de anumite lucrari de specialitate, prin intermediul acestor fascinante povestiri de viata. Aceste «Amintiri…», cum le-a numit autorul, au ajuns in posesia noastra prin bunavointa fiului sau, Florin Balan, si a nepotului pe linie materna, dr. ing. Ion Grigoras, carora le multumim si pe aceasta cale.

Recunostinta noastra se indreapta catre Liga Navala Tulcea si catre toti cei care s-au preocupat ca aceste «Amintiri» sa nu dispara. Totodata, aducem si un omagiu regretatei doamne Eugenia Lungu, fost secretar al Ligii, care a avut o contributie deosebita in acest nobil...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!