Lansarea cărţii „Tătarii din România”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Lansarea cărţii „Tătarii din România”

Vineri, 20 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Lansarea cărţii „Tătarii din România”

Sambata, 21 octombrie, de la ora 11.00, Grupul Civic Tatar organizeaza la Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii" lansarea volumului de carte „Tatarii din Romania – Istoric. Spiritualitate. Identitate" al prof. univ. dr. Nuredin Ibram.

Volumul a aparut anul acesta sub egida Institutului de Ştiinta, Cultura si Spiritualitate, din cadrul Universitatii „Ovidius" din Constanta, la Editura „Muntenia".

Potrivit tomisnews.ro, „Grupul Civic Tatar a fost format recent de fostul candidat la Primaria Constantei, Omer Sunay, reunind tatari care doresc o «reforma» in sanul comunitatii, date fiind tensiunile din ultimul an din cadrul Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania". La sfarsitul lui septembrie 2017, Grupul Civic Tatar a prezentat publicului constantean o Carta a principiilor fondatoare, principii care asigura bazele civismului tatar din Romania. Aceste principii sunt: integritatea, competenta si valoarea, transparenta, performanta si eficienta, responsabilitatea, respectul, loialitatea si solidaritatea etnica, competitia, pragmatismul,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!