#lăcomiaucide, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

#lăcomiaucide

Miercuri, 15 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

#lăcomiaucide

Cunoastem toti strigatul de lupta lansat in urma cu doi ani, in timpul manifestatiilor de strada post Colectiv: Coruptia ucide!.

S-a demonstrat, intre timp, ca in cazul acela a fost mai putin vorba despre coruptie, cat despre nerespectarea legii si, mai ales, lacomia unor asa-zisi antreprenori, care au investit putin si prost in speranta unor profituri uriase. Mai degraba ar fi trebuit sa se strige „Lacomia ucide!". Dar emotia momentului a intunecat ratiunea, macar partial.

Zilele acestea, ne confruntam

la nivelul mai mic al Judetului Tulcea cu un astfel de caz de lacomie impinsa la extrem. si nu, nu sunt urme de coruptie. Doar lacomie nesfarsita, sfidare a legii, tupeu.

Asa cum cititorii nostri deja stiu, la jumatatea lunii octombrie 2017 au incetat contractele de concesiune ale catorva dintre marile exploatari agricole din Delta Dunarii. Printre acestea se afla si exploatarea de la Tatanir, concesionata de catre Delta Rom Agriculture. Desi contractul a expirat, iar concesionarii au fost avertizati de catre Consiliul Judetean sa elibereze terenurile, in vederea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!