La Sulina se caută soluții pentru oprirea plecării tinerilor din țara!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

La Sulina se caută soluții pentru oprirea plecării tinerilor din țara!

Joi, 30 August 2018

0.0 5 0

 

La Sulina se caută soluții pentru oprirea plecării tinerilor din țara!

Un numar de 412 tineri, din Partidul Social Democrat, au pornit joi, la ora 14.00, spre Sulina, unde va avea loc Tabara de Ecologizare. Ajuns la a XII- a editie, evenimentul aduna tineri din toate judetele tarii. Timp de patru zile, in cel mai estic oras al Romaniei si al Uniunii Europene, TSD isi propune sa dezvolte un plan pe termen lung, un manifest al tinerilor, care sa includa toate ideile aparute in dezbateri.

"Este o onoare pentru noi sa avem peste 400 de tineri, veniti din toata tara, in judetul nostru. Pentru noi este o traditie sa ne ocupam de organizarea acestei tabere de ecologizare si, ca in fiecare an, sunt sigur ca ideile care vor fi dezbatute aici, vor fi puse in practica de colegii nostri de la Bucuresti." afirma presedintele Organizatiei Judetene TSD Tulcea, George Olaras.

Evenimentul se va inchide cu o campanie de ecologizare a taberei de campare si a plajei din Sulina. "Ma bucur ca am reusit sa ajungem la cea de-a XII-a editie. Tabara de Ecologizare este un proiect de care tinerii se bucura an de an si prin care incercam sa imbinam activitatile de socializare cu dezbaterile. Anul acesta, un punct important pe care vrem sa il atingem este gasirea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!