La Palatul Copiilor Tulcea, Concursul „Sănătate prin dans”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

La Palatul Copiilor Tulcea, Concursul „Sănătate prin dans”

Luni, 23 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

La Palatul Copiilor Tulcea, Concursul „Sănătate prin dans”

În sala de spectacole a Palatului Copiilor Tulcea a fost organizata sambata trecuta o noua editie a Concursului Judetean „Sanatate prin dans".

Aflat la a VII-a editie, concursul a fost initiat de un grup de profesori de la Palatul Copiilor Tulcea, profesori alarmati, pe de o parte, de cresterea ingrijoratoare a numarului de copii predispusi la obezitate si, pe de alta parte, din cauza tentatiilor oferite de spatiul virtual, de lipsa de interes pentru miscare a copiilor si adolescentilor.

„Concursul are ca scop principal promovarea dansului ca solutie alternativa, dar in acelasi timp si placuta, pentru cei ce nu sunt dispusi sa faca miscare. El se adreseaza prescolarilor, elevilor din toate ciclurile de invatamant primar, gimnazial si liceal din unitatile scolare din municipiu si din judet si celor care frecventeaza cercurile de profil din Palat si cluburi ale copiilor", a declarat prof. Viorica Petre.

Organizatori ai concursului, profesorii Dan Naparu, Laura Cristea, Aneta Micu, Laura Petroschi si Marius Iordan se bucura de sustinerea directorului Palatului Copiilor, prof. Laura...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!