La Muzeul de Istorie, expoziţie dedicată Patriarhului Justinian Marina, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

La Muzeul de Istorie, expoziţie dedicată Patriarhului Justinian Marina

Marti, 19 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

La Muzeul de Istorie, expoziţie dedicată Patriarhului Justinian Marina

Pana la sfarsitul lunii mai a anului viitor, vizitatorii Muzeului de Istorie si Arheologie, din cadrul Institutului de Cercetari Eco - Muzeale „Gavrila Simion", au prilejul de a bucura de Expozitia „Patriarhul Justinian Marina - Slujitor al Bisericii si al neamului".

În cursul acestui an, Episcopia Tulcii a organizat o serie de manifestari culturale dedicate personalitatii celui ce a fost al treilea patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane: evocari, microexpozitii, referate in cadrul conferintelor preotesti, proiectii de filme documentare, conferinta semestriala care i-a intrunit pe toti preotii din eparhie.

La finele lui noiembrie, Episcopia a incheiat suita de evenimente cu vernisarea expozitiei intitulate „Patriarhul Justinian Marina - Slujitor al Bisericii si neamului", realizata de Episcopia Tulcii in parteneriat cu I.C.E.M. La vernisaj au luat parte P.S. Visarion, Episcopul Tulcii,  reprezentanti ai institutiilor partenere, anume dr. Sorin Cristian Ailincai, manager al I.C.E.M., dr. Cristian Micu, director al Muzeul de Istorie si Arheologie din Tulcea, reprezentanti ai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!