La mijlocul lunii: jumătate din laboratoarele tulcene mai au plafon, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

La mijlocul lunii: jumătate din laboratoarele tulcene mai au plafon

Joi, 16 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

La mijlocul lunii: jumătate din laboratoarele tulcene mai au plafon

Situatia centralizata a fiecarui laborator care are contract cu Casa de Sanatate poate fi gasita, actualizata zilnic, pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Tulcea, la sectiunea Raportare furnizori - Raportare paraclinic.

Trebuie mentionat, insa, faptul ca sumele ramase disponibile (conform informatiilor de pe site) reprezinta va-lorile totale pentru luna in curs, inclusiv cazurile care sunt deja programate.

La mijlocul acestei luni, din cele 19 laboratoare care au contract cu CJAS Tulcea, numai 11 au anuntat ca inca mai au fonduri disponibile pentru servicii de laborator, iar opt - pentru servicii imagistica.

Conform unei analize realizate la nivelul anului trecut, se poate observa in anul 2016 o crestere fata de anul 2015 a numarului de servicii medicale paraclinice realizate, in conditiile aceluiasi necesar de servicii paraclinice stabilit de comisia abilitata.

„Gradul de realizare a serviciilor paraclinice, raportat la necesarul stabilit (-) este de peste 90% la RMN, in timp ce la explorari functionale nu au fost raportari de servicii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!