La jumătatea „Europenelor” de Şah: Maria Pufleni, 3 victorii şi 2 înfrângeri, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

La jumătatea „Europenelor” de Şah: Maria Pufleni, 3 victorii şi 2 înfrângeri

Luni, 11 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

La jumătatea „Europenelor” de Şah: Maria Pufleni, 3 victorii şi 2 înfrângeri

Campionatul European de Şah individual pentru juniori – Mamaia 2017 continua astazi, dupa-amiaza, cu runda a VI, runda in cadrul careia tulceanca Maria Pufleni o va infrunta pe bulgaroaica Petya Karaivanova, fosta campioana a Uniunii Europene la Şah. Petya Karaivanova joaca la acest Campionat European sub egida Federatiei Europene de Şah, deoarece Federatia Bulgara de Şah a fost suspendata din cadrul Federatiei Europene de Şah de FIDE.

Evolutia de pana acum a Mariei, la categoria F 10, la care reprezinta Romania, este una excelenta prin prisma rezultatelor (3 victorii si 2 infrangeri), mai ales ca la prima ei confruntare internationala de asemenea nivel, ea a avut in fata tablei de sah copii de seama ei, dar plini de medalii si titluri de campioni in campionatele tarilor din care provin, la Campionatele Europene si Campionatele Mondiale.

Parcursul Mariei in primele 5 runde. Runda I si primul adversar redutabil: Denic Hana (Serbia), campioana acestei tari, experimentata prin Campionate Europene si Mondiale. Maria Pufleni a pierdut greu, dupa 4 ore de joc. Impactul psihologic al rezultatului din...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!