La Casa Avramide se reiau Atelierele pentru copii, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

La Casa Avramide se reiau Atelierele pentru copii

Marti, 3 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

La Casa Avramide se reiau Atelierele pentru copii

Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean (C.M.P.C.N.D.) anunta ca de astazi, 3 octombrie, la demisolul Casei Avramide se reia seria atelierelor pentru copii.

Dupa spusele sefului C.M.P.C.N.D., istoricul Paul Tocanie, sunt cateva noutati in acest nou sezon (octombrie 2017 - iunie 2018). În primul rand, atelierul numit „Casuta vie" este deschis copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani. În al doilea, accesul la atelier se va face pe baza de abonament lunar, costul acestuia fiind de 40 de lei/copil/ luna. Datorita complexitatii temelor si a nevoii de spatiu suplimentar pentru desfasurarea materialelor, numarul maxim de participanti va fi de 15. Activitatile se vor desfasura in fiecare zi de marti, in intervalul orar 17.00 - 18.00. Materialele folosite in cadrul activitatilor sunt puse la dispozitie de catre organizator, iar obiectele realizate vor deveni proprietatea personala a participantilor.

„Acest atelier este adresat copiilor intre 5 si 8 ani. Este un curs teoretic si practic. Temele cuprind notiuni de baza despre teoria culorii, iar subiectele sunt raportate, sub o forma sau...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!