Karatiştii tulceni, treabă bună la Sibiu, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Karatiştii tulceni, treabă bună la Sibiu

Marti, 14 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Karatiştii tulceni, treabă bună la Sibiu

Sportivii de la Nippon Dojo s-au intors, ca de obicei, cu trofee de la luptele pe tatami, de aceasta data la Sibiu. Sambata, in Sala Polivalenta Transilvania, s-a desfasurat „European Mas Oyama Memorial Cup", a IX-a editie, eveniment dedicat cinstirii memoriei lui Sosai Masutatsu Oyama (intemeietorul stilului karate kyokushinkai). Acolo unde au participat peste 300 de sportivi copii, juniori, tineret, seniori si veterani din Ungaria, Germania, Republica Moldova, Grecia, Marea Britanie, Ţara Galilor si Romania.

Sportivii tulceni au obtinut 6 locuri I, prin Lucian Radulescu, Cristian Calcan, Florian Oniceanu, Sebastian Teodorof si Albert Panuta (si la kumite-lupta full contact si la kata - demonstrativ). Alti doi sportivi tulceni, Adrian Militaru si Petre Boboc, s-au clasat pe locul II, la kumite.

Conform lui Nicolae Panuta, conducatorul lotului, „toti sportivii s-au comportat exceptional, toate meciurile le-au castigat  cu ippon. Andrei Militaru, in finala, a dominat foarte bine dar a fost „ajutat" de arbitri ca sa fie depunctat, total imaginar, iar Petre Boboc a pierdut in finala cu...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!