Karatiştii, la un nou stagiu de pregătire, acum la Tulcea, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Karatiştii, la un nou stagiu de pregătire, acum la Tulcea

Joi, 30 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Karatiştii, la un nou stagiu de pregătire, acum la Tulcea

Începand de astazi si pana pe 3 decembrie, municipiul Tulcea gazduieste un stagiu de pregatire a karatistilor, cu trei antrenamente zilnic si finalizat cu un examen de promovare in grad pentru 40 de sportivi.

Organizator este Clubul Nippon Budo Sport Tulcea, sub patronajul Fe-deratiei Romane de Karate Kyokushin si se va bucura de prezenta a peste 80 de instructori si sportivi din Braila, Galati, municipiul si judetul Tulcea. Invitati, sensei Marius Gliga (4 Dan), presedintele Comisiei de Arbitraj din FRK, unul dintre pionierii acestui sport in tara noastra si un foarte bun specialist in proba de kata a stilului kyokushin, Gabi Oancea, presedintele Federatiei Romane de Sport Chanbara, un nou sport acreditat de MTS, un sport cu radacini in Japonia si care are la baza luptele samurailor cu diferite arme.

Pe langa antrenamentele specifice de karate kyokushin, cu obiectiv kata, se vor desfasura si doua antrenamente de sport chanbara, cu scopul de a se promova si la Tulcea acest sport nou, foarte popular in Japonia si foarte indragit in Europa.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!