Karate Wado-Ryu – Cantonament la munte în stațiunea Parâng, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Karate Wado-Ryu – Cantonament la munte în stațiunea Parâng

Joi, 23 August 2018

0.0 5 0

 

Karate Wado-Ryu – Cantonament la munte în stațiunea Parâng

În perioada 8-13 august 2018, in locatia Clubului Sportiv scolar Petrosani din Statiunea Parang, s-a desfasurat Cantonamentul National de Karate Wado-Ryu, cu aprobarea Federatiei Romane de Karate.

Clubul Sportiv Fudoshin Tulcea a facut deplasarea  in acest cantonament cu 13 sportivi, cu rezultate foarte bune la competitiile din 2018.

Acest Cantonament de vara a fost condus de Sensei Nobuyuki Nukina, centura Neagra 5-DAN WADO-RYU, programul zilnic fiind de 3 antrenamente si o sedinta tehnica.

Antrenamentele au fost bine structurate: un antrenament de conditie fizica dimineatt, un antrenament specific pentru Kumite si un antrenament de pregatire numai pentru Kata.

S-a urmarit perfectionarea tehnicilor atat pentru Kumite cat si pentru Kata, Sensei Nobuyuki venind din Japonia cu cele mai noi metode de predare a stilului de Karate Wado-Ryu.

În cadrul anrenamentelor de Kumite s-a urmarit eficienta loviturilor, timingul si reactia rapida a luptatorilor pe contraatac. Au fost si explicatii privind regulamentul de arbitraj si stategii de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!