Iustin Dincă obţine centura neagră la karate wado – ryu, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Iustin Dincă obţine centura neagră la karate wado – ryu

Joi, 8 Martie 2018

0.0 5 0

 

Iustin Dincă obţine centura neagră la karate wado – ryu

Condus de Maestrul Sakagami C.N. 8 Dan, Stagiul International de karate wado - ryu s-a desfasurat la Bucuresti in perioada 2 - 4 martie, fiind prezenti sportivi din Romania, Austria, Suedia si Ungaria. Clubul „Fudoshin" a participat cu trei sportivi: Iustin Dinca, Briana Dinca si Mario Nichitov.

Tulceanul Iustin Dinca practica de zece ani karate wado - ryu, castigand multe medalii in special la Campionatele Nationale de Stil, iar acum, in urma unui examen de foarte buna calitate, sensei Sakagami i-a acordat centura neagra. Programul stagiului cuprinde o arie larga de tehnici de kihon, kihon kumite, kata si lupta libera (jiyu kumite), sportivul sustinand la final, in fata comisiei prezidate de maestrul Sakagami, examenul de centura neagra.

„Iustin Dinca a fost felicitat de membrii comisiei de examinare, iar gradul lui va fi inregistrat la Japan Karate Federation si recunoscut international. Sunt mandru de rezultatul sportivului si-i doresc sa fie la fel de perseverent in viitor! Succes!", a declarat antrenorul C.S. Fudoshin, Vasile Perianu.

În ultimii ani, Iustin Dinca a obtinut...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!