Irina Naum, Premiul publicului pentru cea mai bună actriță la Baia Mare, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Irina Naum, Premiul publicului pentru cea mai bună actriță la Baia Mare

Luni, 19 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Irina Naum, Premiul publicului pentru cea mai bună actriță la Baia Mare

*Irina Naum a obtinut Premiul publicului pentru cea mai buna actrita la festivalul „Atelier" Baia Mare, cu rolul Carol din “Oleanna” de David Mamet, regia Vlad Cristache.

Munca actorilor Cristi si Irina Naum, condusi de regizorul Vlad Cristache in proiectul ,,Oleanna", a fost rasplatita prin partici­parea la doua festivaluri foarte importante din tara.  Echipa s-a aflat pe 16 iunie la Baia Mare, acolo unde ,,Oleanna" a participat la festivalul de teatru ,,Atelier", actrita noastra obtinand Premiul publicului, cu rolul Carol.

Dramaturgul Radu Macrinici recomanda Atelier ca fiind festivalul de teatru din Romania mai vechi decat Yahoo (a fost infiintat in 1992): ,,-manifestare teatrala neconventionala cu caracter exploratoriu, care isi propune sa semnaleze, prin intermediul spectacolelor invitate, cele mai noi tendinte in dramaturgia, regia, sceno­gra­fia, coregrafia, muzica de scena si arta actorului secolului XXI."

Cu aceeasi piesa de teatru se va participa si la festivalul ,,Miturile cetatii" organizat de Teatrul de Stat Constanta, reprezentatia fiind programata pentru data de...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!