Invitaţie la fotbal pe stadionul Delta din Tulcea, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Invitaţie la fotbal pe stadionul Delta din Tulcea

Vineri, 9 Martie 2018

0.0 5 0

 

Invitaţie la fotbal pe stadionul Delta din Tulcea

Astazi, de la ora 15.00, stadionul Delta din municipiu va fi gazda meciului de fotbal dintre Delta Dobrogea Tulcea si CSM Oltenita, un meci contand pentru etapa a doua din Liga a III-a de fotbal. Echipa fanion a judetului Tulcea in fotbalul seniorilor are un meci de … sase puncte contra celor de la CSM Oltenita si asta pentru ca cele doua echipe sunt contracandidate la retrogradare. CSM Oltenita ocupa locul 10 in clasament cu 10 puncte, in timp ce Delta Dobrogea Tulcea este pe locul 11 cu numai 9 puncte.

Pentru a face rocada in clasament echipa antrenata de Norbert Nita si Nicolae Evdochim are nevoie de o victorie mai ales ca va urma un alt meci de sase puncte in deplasare la Chiscani cu echipa locala Sportul iar cu punctaj maxim in cele doua meciuri tulcenii pot scapa pentru o vreme de zona periculoasa a retrogradarii.

Meciul programat azi pe stadionul Delta va fi oficiat de bucurestenii Catalin Ionut Ilie la centru, asistat de Alexandru Bodolan si Roxana Ivanov. Observatori la meci au fost delegati oficiali din judetele vecine si anume Daniel Burloiu de la AJF Galati si Stere Guteanu de la AJF Constanta.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!