Invitaţie la #ecoselfie în Delta Dunării, Stiri Mediu

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Mediu

 

 

Invitaţie la #ecoselfie în Delta Dunării

Vineri, 28 Iulie 2017

0.0 5 0

 

Invitaţie la #ecoselfie în Delta Dunării

Este vorba despre o initiativa a ONG Mare Nostrum pentru sezonul estival 2017: fiecare turist (sau localnic) responsabil ar urma sa isi faca un selfie in timp ce arunca la cosul de gunoi deseurile produse in timp ce se relaxeaza in spatiul public.

Ideea s-a extins si la Delta Dunarii, iar Administratia Rezervatiei incurajeaza turistii sa opteze pentru astfel de variante de promovare a respectului fata de natura.

Premii pentru participanti

„Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) se alatura ini­tia­­tivei de a lansa campania #ecoselfie, o campanie estivala al carei scop este acela de a semnaliza problema curateniei pe plajele romanesti si de a incuraja comportamentul responsabil al turistilor si locuitorilor din apropierea plajelor. Campania se va finaliza pe 10 septembrie si va avea premii pentru toti cei care trimit organizatorilor #ecoselfie-uri in care arunca deseu­rile la cos", se arata intr-un comunicat de presa emis de ARBDD.

Pentru a se inscrie in campanie, toti cei care vor sa aiba #plajecurate isi pot face un #ecoselfie aruncand deseurile la cos sau in alta ipostaza care...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!