Invitaţi din Ucraina la „Serbările Deltei” de la Sulina, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Invitaţi din Ucraina la „Serbările Deltei” de la Sulina

Miercuri, 28 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Invitaţi din Ucraina la „Serbările Deltei” de la Sulina

Festivalul Minoritatilor Nationale „Serbarile Deltei", ce va avea loc luna viitoare la Sulina, va capata din acest an, de la a XVII-a editie, o dimensiune transnationala prin participarea unor ansambluri din tara vecina Ucraina.

Festivalul Serbarile Deltei, organizat de Consiliul Local Sulina, Primaria Sulina, Casa de Cultura Sulina si cofinantat de Ministerul Culturii, isi propune sa descopere si sa promoveze ansambluri de dansuri si grupuri vocale, considerand ca in acest mod se poate aduce o contributie la perpetuarea  in timp a traditiilor specifice fiecarei minoritati.

„Deoarece Delta Dunarii este cunoscuta de secole ca fiind un adevarat mozaic cultural, de-a lungul celor 16 editii ale sale, acest festival si-a propus  sa descopere si sa promoveze interpreti si ansambluri artistice apartinand tuturor minoritatilor etnice. Însasi participarea a numeroase ansambluri artistice care nu provin de pe teritoriul Deltei Dunarii demonstreaza cu prisosinta impactul national si, mai nou, transnational al proiectului pentru ca la aceasta editie vom avea invitati si din Ucraina", a declarat Paul Nour, directorul Festivalului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!