Inspectorul ecolog de la ARBDD, găsit incompatibil, a dat ANI în judecată, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Inspectorul ecolog de la ARBDD, găsit incompatibil, a dat ANI în judecată

Joi, 15 Iunie 2017

0.0 5 0

 

Inspectorul ecolog de la ARBDD, găsit incompatibil, a dat ANI în judecată

A reactionat relativ repede dupa ce inspectorii ANI au constatat starea de incompatibilitate si vrea sa-si dovedeasca nevinovatia in instanta de judecata.

Georgeta Ivanov, inspector ecolog la Comisariatul Regional Tulcea – Chilia din cadrul Comisariatului de Control Integrat Delta Dunarii – ARBDD, a depus, la vremea respectiva, un punct de vedere la dosarul de evaluare, in exercitarea dreptului la aparare.

În urma cu cateva luni, ANI a facut public cum ca „Georgeta Ivanov s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 17 august 2012 – 30 octombrie 2015, intrucat a detinut simultan functia publica de inspector ecolog in cadrul ARBDD si functia de ghid turistic angajat cu contract individual de munca la SC Karpaten Turism SRL, incalcand astfel dispozitiile art. 96, alin (1) din Legea 161/2003".

Ce prevede articolul invocat: „Functionarii publici(…) pot exercita functii sau activitati in domeniul didactic, al cercetarii stiintifice, al creatiei literar-artistice. Functionarii publici(…) pot exercita functii in alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt in legatura...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!