Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi-a prezentat bilanţul pe anul 2017, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi-a prezentat bilanţul pe anul 2017

Joi, 15 Februarie 2018

0.0 5 0

 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi-a prezentat bilanţul pe anul 2017

În cadrul unei conferinte de presa organizate la sediul Inspectoratului Judetean de Politie al Judetului Tulcea, comisarul sef de politie Dumitru Daniel Gradinaru - imputernicit sef al Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea si comisar sef Aurel Lefterache – seful Serviciului Rutier au prezentat un raport al activitatii din anul 2017.

Potrivit raportului prezentat de comisarul sef de politie Dumitru Daniel Gradinaru, in anul 2017, pentru prevenirea criminalitatii, politistii tulceni au desfasurat 2.098 de activitati preventive, in principal avand ca prioritati prevenirea delincventei juvenile si a victimizarii minorilor, precum si prevenirea infractiunilor contra patrimoniului, cu accent pe prevenirea furturilor din autoturisme si prevenirea furturilor din societati comerciale.

„Indicatorii statistici ai Inspectoratului de Politie Judetean Tulcea releva, pentru anul 2017, scaderea infractiunilor sesizate cu 2,41%, mentinandu-se astfel trendul descendent inregistrat in ultimii ani. În zona adiacenta unitatilor de invatamant nu au fost inregistrate infractiuni nici...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!