Insistența face diferența, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Insistența face diferența

Vineri, 28 Septembrie 2018

0.0 5 0

 

Insistența face diferența

Saptamana trecuta, PNL Tulcea a incercat, prin depunerea a patru proiecte de hotarari de CJ, sa prelungeasca patru contracte de concesiune ale Delta Rom Agriculture si Anglo Rom Agriculture. Dintre aceste patru contracte, doua expirasera deja pe data da 15 octombrie 2017, iar alte doua urmeaza sa expire pe data de 15 octombrie 2018.

Din punct de vedere legal,

prelungirea unor contracte care au expirat deja de un an de zile este imposibila. Contractul 93/1998, princ are Anglo Rom concesiona 3.203 hectare, si contractul 66/1998, prin care Delta Rom concesiona 7.212 hectare sunt cele doua contracte expirate si care, nefiind prelungite pana la dat expirarii, nu mai pot fi acum prelungite, nici macar printr-o hotarare de Consiliu Judetean.

Delta Rom si Anglo Rom au dorit si anul trecut prelungirea acestor contracte, dar Consiliul Judetean nu a fost de acord din mai multe motive. Unul dintre ele, foarte important, este acela ca inca din 2016 se dechisesera actiuni in justitie pentru rezilierea contractelor, din cauza nerespectarii clauzelor de catre concesioanri. Mai exact,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!