Informaţii utile absolvenţilor promoţiei 2018, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Informaţii utile absolvenţilor promoţiei 2018

Miercuri, 6 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Informaţii utile absolvenţilor promoţiei 2018

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea reaminteste absolventilor ca, daca se inscriu in evidentele agentiei, pot beneficia gratuit de informare si consiliere profesionala, mediere pentru identificarea unui loc de munca, formare profesionala gratuita, precum si de facilitati financiare (prima de insertie, prima de relocare, prime de mobilitate) sau indemnizatie de somaj.

Pentru a beneficia de prima de insertie sau, dupa caz, de indemnizatia de somaj, absolventii trebuie, in termen de 60 de zile de la data absolvirii, sa se inregistreze ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca la agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca din raza de domiciliu sau resedinta.

În cazul absolventilor de liceu din acest an, cele 60 de zile incep a fi numarate din data de 26 mai, potrivit Ordinului nr. 3382/2017 al Ministerului Educatiei Nationale privind structura anului scolar 2017-2018, conform caruia „cursurile claselor terminale din invatamantul liceal se incheie in data de 25 Mai 2018". În situatia in care unii tineri mai au corijente, si nu au situatia scolara incheiata la toate...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!