Incubatoare sau acceleratoare de afaceri pentru ITI Delta Dunării, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Incubatoare sau acceleratoare de afaceri pentru ITI Delta Dunării

Miercuri, 6 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Incubatoare sau acceleratoare de afaceri pentru ITI Delta Dunării

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a lansat ieri apelurile de proiecte POR/165/2 (2.1.B - Incubatoare de afaceri) si POR/179/2 (2.1.B.ITI - Incubatoare de afaceri - ITI Delta Dunarii) aferente Axei prioritare 2 – Îmbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatii de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Pentru ITI Delta Dunarii alocarea financiara este mai mult decat generoasa si anume aproape 12 milioane de euro, noutatea acestui apel fiind ca printre potentialii aplicati au fost incluse si unitatile administrativ teritoriale.

„În esenta, obiectivul specific al acestei prioritati il reprezinta consolidarea pozitiei pe piata a IMM-urilor in domenii competitive prin dezvoltarea incubatoarelor de afaceri sectoriale. Marea noutate a acestui apel e ca solicitantii eligibili, ca fondator al incubatorului de afaceri pot fi, in ordine,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!