Incendiu la Şcoala din Dorobanţu!, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Incendiu la Şcoala din Dorobanţu!

Luni, 6 August 2018

0.0 5 0

 

Incendiu la Şcoala din Dorobanţu!

Sectia de pompieri Macin a intervinit ieri dupa amiaza pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si 10 subofiteri. Detasamentul de pompieri Tulcea a trimis in sprijin o autospeciala de stingere cu apa si spuma, un echipaj SMURD si 8 subofiteri. „La momentul la care au ajuns fortele la locul interventiei, incendiul se manifesta generalizat, cu flacara deschisa. Incendiul a fost anuntat in jurul orei 14:00. O persoana a primit ingrijiri medicale pentru un atac de panica iar inca o persoana a fost ranita usor", a declarat Florentin Daciu, purtatorul de cuvant al ISU Delta Tulcea.

Pompierii au reusit sa protejeze vecinatatile, si anume gradinita si doua locuinte care se afla aproape de scoala. Interventia a durat mai bine de trei ore, suprafata construita a scolii afectate de incendiu fiind de peste 500 de metri.

O cauza a incendiului va fi stabilita dupa efectuarea unei anchete la care vor participa si alte organe de cercetare, an cazul in care a fost vorba de un incendiu provocat....

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!