IMAGO – o nouă expoziție a artiștilor vizuali Laurențiu Midvichi și Eugen Ilina, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

IMAGO – o nouă expoziție a artiștilor vizuali Laurențiu Midvichi și Eugen Ilina

Luni, 13 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

IMAGO – o nouă expoziție a artiștilor vizuali Laurențiu Midvichi și Eugen Ilina

Astazi, 13 noiembrie, incepand cu ora 18.00, la Galeria Artelor din incinta Cercului Militar National are loc vernisajul Expozitiei „IMAGO" a artistilor Laurentiu Midvichi si Eugen Ilina.

„Prin sculptura si pictura, cei doi coboara pe firul genealogiei imaginii, desprinzand motive, forme si stiluri din epoci imaginate, topite impreuna.

Monstrii imblanziti, de buzunar, din ceramica se intalnesc cu labirinturile sinuoase, fara iesire. Întregul se sparge in sensuri colorate. Imaginea se decojeste si se recompune. Expozitia contine pictura pe panza, o instalatie compusa din figurine de ceramica arsa si trei sculpturi din bronz. Sculpturile sunt impregnate de exuberanta artei romanice, inteleasa dinspre instabilitatea formei, in timp ce pictura oscileaza intre figura inchegata si desfigurare. Figurile umane abia se intrezaresc printre hibrizi monstruosi, ciulini supradimensionati si culoare densa, violenta, precum scoarta de copac. Limbaje radicale, care se impletesc si sparg sensurile conventionale. Chipuri descompuse, sondarea subconstientului si a memoriei. Scindarea...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!