Iarna, luată prin surprindere de autorităţile tulcene, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Iarna, luată prin surprindere de autorităţile tulcene

Marti, 21 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Iarna, luată prin surprindere de autorităţile tulcene

Pentru ca peste cateva zile vom intra oficial in perioada de iarna, principala tema a sedintei Colegiului prefectural de ieri de la sediul Institutiei Prefectului judet Tulcea a fost, se putea altfel, „Pregatirea pentru sezonul de iarna: modul de actiune al Politiei Rutiere din cadrul I.P.J. Tulcea, in cazul caderilor masive de zapada si situatia contractelor de dezapezire".

Comisarul de politie Aurel Lefterache, seful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Tulcea a prezentat principalele coordonate ale Programul comun de masuri pentru mentinerea viabilitatii drumurilor, atat cele nationale cat si cele judetene, din care s-a inteles ca politistii vor participa de fiecare data la sedintele Comandamentului Judetean de Iarna si vor urmari gestionarea situatiilor generate de inzapezire, viscol, polei generalizat, sau alte fenomene meteorologice severe care conduc la blocarea drumurilor.

De asemenea, ca si in anii trecuti, vor fi instalate filtre rutiere in punctele obligatorii de trecere spre traseele afectate, in vederea interzicerii accesului autovehiculelor echipate neregulamentar pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!