Şi 11 medici de familie din Tulcea au protestat la Bucureşti, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Şi 11 medici de familie din Tulcea au protestat la Bucureşti

Vineri, 17 Noiembrie 2017

0.0 5 0

 

Şi 11 medici de familie din Tulcea au protestat la Bucureşti

La mitingul de protest organizat miercuri la Bucuresti, printre cele cateva sute de medici de familie s-au aflat si 11 medici de familie din Tulcea, judetul cu cei mai putini medici de familie din tara, sub 100. Din acest punct de vedere se poate spune ca Tulcea a avut o reprezentare peste medie la acest protest, raportat nu la numarul medicilor participanti, ci la ponderea acestora in numarul total de medici de medicina de familie din judet.

Protestul din Piata Victoriei a fost unul anuntat inca de luna trecuta, de cand medicilor de familie au cam inceput sa le plece din cabinete asistentele medicale si asta pentru ca in sistemul public salariile au devenit nu bune, ci foarte bune. Mai mult, chiar daca au cabinete medicale individuale si o profesie liberala in esenta, tot mai multi medici de familie, nu doar din Tulcea, sau mai bine spus mai degraba nu din Tulcea, unde chiar sunt putini si nu e concurenta, se gandesc foarte serios sa devina bugetari.

De altfel, unul dintre medicii de familie care a sustinut memoriul scris in sediul prefecturii a lasat sa se inteleaga ca daca si-ar plati asistenta cu salariul unei asistente...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!