Handbal feminin: CSŞ Tulcea – UAIC CNOT Iaşi 31-25, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Handbal feminin: CSŞ Tulcea – UAIC CNOT Iaşi 31-25

Marti, 31 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Handbal feminin: CSŞ Tulcea – UAIC CNOT Iaşi 31-25

Dupa infrangerea de la Piatra Neamt, care a pus capat unei serii de 5 victorii inregistrate de CSŞ Tulcea, handbalistele noastre au primit vizita reprezentantelor Centrului National Olimpic de Tineret (CNOT) Iasi, structura ce are menirea sa creasca noile talente pe zona Moldova.

Meciul a inceput cu CSŞ Tulcea in atac, conducatorul de joc Anisa Şerban marcand printr-o aruncare intoarsa, de la 9 metri. Universitarele din Iasi au replicat insa, avand si ele in conducatorul de joc Agache o minte limpede, cu rezolvari surprinzatoare, marcand si ea cu o aruncare superba de la sold.

Primele 15 minute au stat sub semnul echilibrului, mergandu-se cap 1-1, 3-3, 5-5, fara ca vreuna dintre echipe sa se desprinda la mai mult de un gol. Pe fondul a doua aruncari in bara ale extremei Dragnea, Iasiul marcheaza 2 goluri consecutive si se desprinde, 5-7 in minutul 15.

Sesizand momentul dificil, Daniel Gheorghe solicita time-out si incearca sa-si remonteze fetele, care reintra in meci, marcand prin Ionela Ţantar si ulterior prin Dragnea, egaland la 7-7. Totusi, urmeaza o alta cadere a tulcencelor, care...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!