Handbal, Divizia A: 29-19 cu Dinamo București pentru CSŞ Tulcea!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Handbal, Divizia A: 29-19 cu Dinamo București pentru CSŞ Tulcea!

Marti, 10 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Handbal, Divizia A: 29-19 cu Dinamo București pentru CSŞ Tulcea!

Dupa victoria de senzatie din deplasare cu stiinta Bacau, din etapa a III-a a Diviziei A, handbalistele tulcence de la Clubul Sportiv Şcolar (CSŞ) au intalnit in Sala Polivalenta din Tulcea, sambata, de la ora 17.00, mult mai titrata Dinamo Bucuresti.

În fata unui public entuziast, mult mai numeros decat la primul meci acasa cu CSU Targoviste, dornic sa vada spectacol, tulcencele au intrat greu in meci, nereusind niciun gol in primele 5 minute.

Pe fondul ineficientei in atac a gazdelor, pe contraatac, Dinamo a marcat primele trei 3 goluri ale meciului. Revirimentul tulcencelor a inceput din extrema stanga, unde „argintul viu" Giulgian Adin a facut ravagii si in minutul 8 era 3-3.

S-a mers cap la cap si, dupa ce Ana Caraman a aparat poarta CSŞ singura cu o dinamovista, a intrat in joc si extrema dreapta Alexandra Ganea, care a marcat si ea pe succesiva iar tulcencele au intrat la pauza cu un avantaj muncit de 3 goluri, 10-7.

Debutul celei de-a doua reprize a adus desprinderea CSŞ Tulcea, care a marcat de trei ori consecutiv pentru 13-7 si deja meciul intra pe fagas normal pentru...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!