Grecii tulceni de la C.E.M.T., pe urmele strămoșilor, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Grecii tulceni de la C.E.M.T., pe urmele strămoșilor

Marti, 17 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Grecii tulceni de la C.E.M.T., pe urmele strămoșilor

Între 1 septembrie si 31 octombrie, Comunitatea Elena din Municipiul Tulcea (C.E.M.T.) implementeaza proiectul „Pe urmele stramosilor" in scopul mentinerii caracterului multicultural specific al judetului Tulcea prin promovarea mostenirii culturale a comunitatii elene tulcene.

Doua sunt obiectivele specifice proiectului. Se urmareste, in primul rand, stimularea implicarii membrilor comunitatii elene in promovarea mostenirii culturale prin acumularea de bune practici in urma unui schimb de experienta cu comunitatea elena din Braila; in al doilea, implicarea activa a membrilor comunitatii elene din Tulcea in promovarea valorilor traditionale prin organizarea unui eveniment public de amploare cu ocazia Zilei Nationale a Greciei.

În ideea realizarii unui schimb de experienta intre comunitatile elene din Tulcea si Braila, cele doua comunitati vor participa la o actiune comuna, desfasurata in municipiul Braila, care are o comunitate elena numeroasa si puternica, cu o prezenta pregnanta in viata culturala. Va fi inchiriat un mijloc de transport cu care un grup de 30 de persoane, membri ai...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!