Grecii tulceni au încheiat proiectul „Pe urmele strămoşilor”, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Grecii tulceni au încheiat proiectul „Pe urmele strămoşilor”

Luni, 30 Octombrie 2017

0.0 5 0

 

Grecii tulceni au încheiat proiectul „Pe urmele strămoşilor”

Sambata trecuta, un grup de 35 de persoane, membri ai Comunitatii Elene din Municipiul Tulcea, s-a deplasat la Braila pentru a lua parte la „Ziua culturii elene", organizata cu ocazia Zilei „Marelui NU", Ziua Demnitatii (28 octombrie), cand Grecia s-a opus tranzitului trupelor italiene si a intrat astfel in cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

De la ora 11.00, in sala de conferinte a Muzeului Brailei „Carol I" si la Centrul Diversitatii Culturale au avut loc mai multe manifestari in organizarea muzeului mentionat, Centrului Diversitatii Culturale si Comunitatii Elene Braila.

Alocutiunile sustinute de prof. univ. dr. Ionel Candea, managerul Muzeului „Carol I" si membru corespondent al Academiei Romane, si Adrian Mavrochefalos, presedintele elenilor braileni, au fost urmate de conferinta prof. univ. dr. Georgeta Filitti - „Greci si romani, mereu impreuna". Dupa ce Ansamblul „Parnassos" al Comunitatii Elene Braila a prezentat un program artistic de dansuri populare traditionale, la dans s-au prins si membrii C.E.M.T., in frunte cu presedintele Ecaterina Gheorghe si membrii Ansamblului...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!