Grădiniţă estivală pentru copiii defavorizaţi din Isaccea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Grădiniţă estivală pentru copiii defavorizaţi din Isaccea

Joi, 28 Iunie 2018

0.0 5 0

 

Grădiniţă estivală pentru copiii defavorizaţi din Isaccea

Organizatia „Salvati Copiii" va deschide de luna viitoare 35 de grupe de gradinita estivala pentru 1.000 de copii din 21 de judete printre care si Tulcea. Acestea vor functiona in perioada 2 iulie - 31 august 2018 pentru a pregati copiii cu varste intre 5 si 7 ani, care nu au mai fost la gradinita, pentru inceperea scolii. În acest fel este facilitata integrarea scolara pentru a preveni abandonul scolar pe termen lung al copiilor proveniti din medii vulnerabile socio-economic.

Potrivit informatiilor furnizate de Liliana Bibac, Coordonator al proiectului Gradinta Estivala din cadrul Organizatiei „Salvati Copiii", proiectul de la Tulcea se va derula in parteneriat cu orasul Isaccea pentru un numar de 20 de copii de varsta prescolara.

„Selectia copiilor a fost facuta avand in vedere o serie de criterii: copiii din comunitati defavorizate, de varsta prescolara, care nu au avut posibilitatea parcurgerii etapei prescolare de invatamant, fie pentru ca nu au fost inscrisi in sistemul de invatamant, fie pentru ca, desi au fost inscrisi, au avut o frecventa redusa, ceea ce ii va plasa in risc de abandon scolar. La...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!