Gest umanitar pentru o familie din Ceamurlia de Jos, din partea TSD Tulcea, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

Gest umanitar pentru o familie din Ceamurlia de Jos, din partea TSD Tulcea

Vineri, 8 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Gest umanitar pentru o familie din Ceamurlia de Jos, din partea TSD Tulcea

În cursul zilei de ieri, 7 decembrie 2017, mai multi reprezentanti ai Tineretului Social Democrat (TSD) Tulcea au participat, inca de la primele ore ale diminetii, la o campanie de donare de sange urmata de o alta actiune umanitara in judet.

„Şi filiala TSD Tulcea, asemeni altora din tara, a inteles sa fie alaturi de colegul nostru Radu Vasilica, deputat de Arges, care a suferit recent un grav accident de circulatie in timp ce se deplasa cu o motocicleta pe DN 73. Asa ca de la primele ore ale diminetii am participat, alaturi de colegii mei, la o actiune de donare de sange, care sper sa ajute si alti oameni aflati in suferinta", a declarat George Olaras, presedintele TSD Tulcea.

Dupa actiunea de la Centrul de transfuzii sanguine din Tulcea, o echipa TSD Tulcea, alaturi de deputatul, Mirela Furtuna, fost presedinte al TSD Tulcea, a facut un gest umanitar pentru o familie din judet, respectiv din localitatea Ceamurlia de Jos.

„Pentru familia din Ceamurlia de Jos, in special pentru cei trei copii ai familiei, echipa TSD Tulcea a oferit din partea unor oameni cu suflet mare un frigider nou, precum si...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!