Geniile informaticii de mâine se „antrenează” la Tulcea, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

Geniile informaticii de mâine se „antrenează” la Tulcea

Luni, 16 Aprilie 2018

0.0 5 0

 

Geniile informaticii de mâine se „antrenează” la Tulcea

Cei mai buni elevi in domeniul informaticii, atat de la nivel de gimnaziu, cat si de la nivel de liceu, se afla, pana miercuri, la Tulcea, intr-un stagiu de pregatire organizat de Inspectoratul Şcolar al Judetului Tulcea, cu sprijinul Fundatiei „Francu" pentru Progres si Educatie.

Este vorba despre lotul largit al Romaniei, din care fac parte 32 de tineri, care participa la tabara de pregatire pentru olimpiadele nationale, insa, dupa ce program si ce teste le-au pregatit la Tulcea profesorii coordonatori ai lotului, numai tabara nu e.

George Rapeanu din Cluj si Maria Tudose din Ploiesti sunt mezinii lotului national de Informatica seniori si elevii de care se leaga poate sperantele Romaniei pentru medalii de aur la Internationalele de Informatica dar nu anul acesta sau anul viitor, ci peste doi sau trei ani.

Pentru publicul larg, Informatica este asimilata cu Internetul sau cu Facebook-ul. Nu si pentru George Rapeanu, un elev de clasa a noua din Cluj. „Informatica este o stiinta complexa si daca internetul sau o retea de socializare s-au dezvoltat din informatica, totusi, in competitiile...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!