GALERIE FOTO Petre Marinescu face „Driblinguri pe gazonul amintirilor“, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

GALERIE FOTO Petre Marinescu face „Driblinguri pe gazonul amintirilor“

Marti, 4 Decembrie 2012

5.0 5 1

 

GALERIE FOTO Petre Marinescu face „Driblinguri pe gazonul amintirilor“

         Cunoscutul om de fotbal, un om deosebit in general, Petre Marinescu, probabil cel mai titrat fotbailst tulcean din istorie, a fost aplaudat astazi la scena deschisa cu ocazia lansarii prpriului volum de amintiri fotbaslistice si nu numai, intitulat „„Driblinguri pe gazonul amintirilor".

Înconjurat de prieteni si de familie, nea Petre a fost vizibil emotionat de moment si de vorbele spuse din suflet de invitatii la sala Mihail Kogalniceanu.

Prezentatorul evenimentului a fost jurnalistul Iris Ionescu, alaturi de care a stat un alt jurnalist, Petru Țincoca, cel care semneaza dealtfel si „Cuvantul inainte".

„Va multumesc pentru ca ati venit alaturi de mine,multi au fost si sunt mereu alaturi de mine. Este o carte care iti mai sterge putin din amaraciunea de zi cu zi, cu multe povesti frumoase ce merita citite" a spus autorul Petre Marinescu.

Printre cei care au vorbit despre prietenul Petre Marinescu s-au numarat doamna doctor Neviser Zaharcu, Octavian Motoc,presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Petre Badea, Trifon Belacurencu( cel care l-a urmarit deseori pe terenul de la Galati pe idolul...

Citeste mai multe in Ziarul de Tulcea

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Toma Radu
Toma Radu

Marti, 4 Decembrie 2012 @ 21:10

La fotbal chiar nu mă pricep, dar cred că este o carte interesantă... Orice îţi revelează amintiri plăcute este un factor spiritual-energetic excepţional...

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
5.0
(1 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!