Gala sportului tulcean, ediția 2017, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Gala sportului tulcean, ediția 2017

Luni, 11 Decembrie 2017

0.0 5 0

 

Gala sportului tulcean, ediția 2017

Maine, incepand cu ora 10.00, la sala mare a Teatrului „Jean Bart" din municipiul Tulcea va avea loc „Gala Sportului Tulcean", un eveniment organizat anual de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret din judetul nostru, devenit deja o traditie a lumii sportive tulcene.

În cadrul galei, spun reprezentantii organizatorilor, vor fi premiati zece sportivi tulceni care s-au facut remarcati in acest an. „De asemenea, aceasta gala constituie o importanta oportunitate de a le multumi tulcenilor care, de-a lungul anului 2017, s-au implicat activ in sustinerea sportului tulcean", ne-a declarat directorul DJST Tulcea, Liviu Cristian Urlih.

2018 pare sa fie anul sportului care l-a consacrat pe multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin, astfel ca o buna parte din cei premiati au reprezentat judetul in competitii (pana la nivel mondial) de caiac-canoe.

„Avem doi tineri care au participat la Campionatul Mondial de Juniori si la Campionatul European de Juniori", spune Elena Moruzov, din cadrul Directiei Judetene de Sport si Tineret.

De asemenea, vor mai fi premiati...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!