Fotbalul tulcean și-a reales preşedintele!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbalul tulcean și-a reales preşedintele!

Luni, 20 August 2018

0.0 5 0

 

Fotbalul tulcean și-a reales preşedintele!

Sambata, Sala Mihail Kogalniceanu a Consiliului Judetean Tulcea a fost gazda sedintei Adunarii Generale a Asociatiei Judetene de Fotbal, o adunare generala extraordinara inclusiv cu alegeri si modificare de Statut.

Din partea Federatiei Romane de Fotbal au fost delegati la aceasta sedinta reprezentantii la varf al Asociatiei Judetene de Fotbal Constanta, Lucian Carja - presedinte si Stere Guteanu - secretar general, al doilea dintre ei fiind cel care a si condus sedinta dupa ce a fost constatat cvorumul.

Cu 26 de membri afiliati reprezentati la sedinta din totalul celor 30, Adunarea Generala a inceput cu alegerea forurilor de conducere si anume presedintele, cei doi vicepresedinti si cei patru membri ai Comitetului Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Tulcea. Pentru functia de presedinte a fost validat doar un singur dosar de candidatura, cel al fostului si actualului presedinte Petre Badea, votat in unanimitatea celor prezenti, respectiv cu 26 de voturi. Tot cu unanimitate de voturi a fost ales si Viorel Drajgu pentru functia de vicepresedinte, in timp ce vicepresedintele Elvin Eiub a fost...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!