Fotbal Liga a IV-a: Pescăruşul şi-a luat zborul!, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal Liga a IV-a: Pescăruşul şi-a luat zborul!

Vineri, 16 Martie 2018

0.0 5 0

 

Fotbal Liga a IV-a: Pescăruşul şi-a luat zborul!

Dupa o prima etapa in care sase dintre echipele calificate in play-off au jucat primul meci din acest an, se poate spune ca in lupta pentru titlul de campioana cel mai bun start l-au luat cei de la Pescarusul Sarichioi.

În meciul de pe teren propriu cu Flacara M. Kogalniceanu, echipa gazda si-a asigurat inca din prima repriza un avantaj categoric de trei goluri, astfel incat in partea a doua a jocului si-a permis luxul de a inlocui o parte dintre ti-tulari. Asa se face ca in repriza secunda s-a jucat de la egal la egal atat pe teren cat si pe tabela, scorul final al meciului fiind 4-1 pentru Pescarusul.

Un alt meci foarte interesant al etapei, poate chiar derby-ul inceputului de sezon, s-a jucat pe stadionul Sageata din Vasile Alecsandri intre Sageata Stejaru si Şoimii Topolog, doua echipe cu pretentii declarate la titlu.

S-a jucat de la egal la egal pana cu zece minute inainte de final si se parea ca meciul dintre cele doua candidate la medalii se va incheia cu scorul de la inceput, insa gazdelor le-au trebuit doar cinci minute pentru a marca de trei ori si astfel, dupa ultimul fluier al arbitrului Alin...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!