Fotbal Liga a IV-a: Derby-uri ale vecinilor în Seria A, Stiri Sport

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Sport

 

 

Fotbal Liga a IV-a: Derby-uri ale vecinilor în Seria A

Vineri, 22 Septembrie 2017

0.0 5 0

 

Fotbal Liga a IV-a: Derby-uri ale vecinilor în Seria A

Duminica, in cele opt meciuri ale Ligii a IV-a de fotbal vor fi, ca niciodata, preponderent meciuri intre echipe din localitati vecine.

Astfel, in Seria A, la Macin, echipa locala Arrubium va juca impotriva vecinilor de la Triumf Cerna in vestitul „Derby al vestului".

La Niculitel, Sarica din localitate va primi vizita vecinilor de la National Somova iar ca tabloul sa fie complet si la Ostrov echipa locala are meci cu vecinii de la AS Daeni. În fine, la Topolog, Şoimii din localitate vor primi vizita celor de la Luceafarul Slava Cercheza, la debut in campionat.

În Seria B nu sunt meciuri intre echipe din localitati vecine, dar sunt adevarate derby-uri. Primul dintre ele, capul de afis al etapei, se joaca la Sarichioi intre echipa locala, Pescarusul Junior, campioana editiei trecute, si o pretendenta la titlu, Flacara M. Kogalniceanu. Un alt meci foarte interesant este cel de la Babadag intre Granitul din localitate si echipa momentului din Liga a IV-a, Delta Aegyssus Tulcea. La Stejaru, Sageata primeste vizita celor de la Egreta Sabangia intr-un meci de 1 solist, iar la Ceamurilia de Jos,...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!